Omgaan met opvallend gedrag in de klas

opvallend gedrag

Opnieuw in het programma opgenomen: de training ‘Omgaan met opvallend gedrag in de klas’, verzorgd door gedragsdeskundige Willem de Jong. Deze training helpt je symptomen van gedragsproblemen beter te herkennen en beter om te gaan met ADHD, autisme, angst en depressie bij leerlingen.

Aan de orde komen deze onderwerpen:

  • Gedrag is meer dan je ziet
  • Ontwrichte kinderen in de klas
  • Psychopathologie & Alles voor je kind
  • Pedagogische teamaanpak

Tijdens de training ontvang je diverse achtergrondartikelen én een aantal praktijkgerichte boeken over onderwerpen die tijdens de bijeenkomsten aan de orde komen.

Doelgroep
Leraren in het vo

Trainer(s)
Willem de Jong

Willem heeft zeer ruime ervaring op gedaan als leraar en manager in het V(S)O. Als cursusleider werkte hij in Nederland, België, Bonaire en Indonesië. Hij publiceerde in vaktijdschriften en bracht meerdere boeken uit: o.a. ‘Het verwende kind-syndroom’ en ‘Gedrag is meer dan je ziet’.

Data en tijd
dinsdag 3 november 2020           16.00 – 18.00 uur
dinsdag 17 november 2020         16.00 – 18.00 uur
dinsdag 1 december 2020           16.00 – 18.00 uur
dinsdag 15 december 2020         16.00 – 18.00 uur

Kosten
De kosten voor deze cursus blijven door subsidie van de gemeente Den Haag beperkt tot € 250,- per deelnemer. Deze kosten worden gefactureerd aan de school.

Aanmelden
De cursus is inmiddels van start gegaan. Je kunt je niet meer aanmelden. Heb je belangstelling en zou je deze cursus volgend jaar weer in het aanbod willen zien? Laat het ons weten.